Home

Wat is VOIP

VoIP staat voor Voice over IP. VOIP van CTI Solutions biedt u de beste oplossing voor (hosted) internet telefonie , voor standaard en maatwerkoplossingen voor uw telefonievraagstukken bieden bij hosted en op locatie oplossingn. Met A kwaliteit maar wel tegen zeer gunstige tarieven.
Wij leveren hosted en on premise oplossingen om tegemoet te komen aan uw telefonie wensen.
Op zoek naar een oplossing voor het vervangen van uw analoge (ISDN) telefoonlijnen?

Lees verder
 

CTI HOSTED SMS

 

Binnen een minuut een sms bericht afleveren bij honderden werknemers met CTI Hosted SMS.
Ideaal voor berichtgeving van calamiteiten, rooster wijzigingen, automatische alarmeringen of ‘’No Show’’ diensten. New CTI Solutions is gespecialiseerd in op maat sms oplossingen voor zowel grote als kleine bedrijven/instellingen. CTI Hosted sms wordt al gebruikt door gemeenten, ziekenhuizen, geldtransporteurs en de brandweer.

Lees verder
 

Unified Communications

Samenvoegen van berichtenstromenTegenwoordig zijn er steeds meer verschillende soorten van communicatie binnen een bedrijf. Denk aan email, vaste werk telefoons, prive telefoons, mobiele telefoons,fax en internet.

Esnatech is een UC(unified communications) cliënt die er voor
zorgt dat al deze soorten van communicatie naadloos met elkaar samen werken. U en uw werknemers zullen vaak op
verschillende plaatsen bereikbaar zijn. Esnatech zorgt dat het altijd duidelijk is wie waar is.
U kunt dus kostbare tijd besparen omdat het altijd direct duidelijk is of en waar iemand bereikbaar is binnen uw bedrijf.



 

 

Bent u op zoek naar een passende oplossing voor Telefonie / SMS / Maatwerk voor bedrijfsapplicatie?


CTI Solutions gevestigd te Maassluis en is opgericht in 1999. Wij stellen ons als doel oplossingen aan te dragen op het gebied van de integratie van hosted voice, sms oplossingen, maatwerk voor diverse bedrijfsapplicaties.

CTI Solutions streeft ernaar voor elke situatie juist de oplossing te bieden die, gelet op de investerings- mogelijkheden en de verlangde toepasbaarheid, het beste in de organisatie van de opdrachtgever past. Om dit te verwezenlijken wordt bij de ontwikkeling van de oplossingen zowel gebruik gemaakt van standaardsoftware als van maatwerk.

CTI Solutions levert modulaire oplossingen. U koopt slechts wat u nodig heeft maar bent verzekerd van schaalbare oplossingen die met uw organisatie en de wensen en eisen van de gebruikers mee kunnen groeien.

Our website is protected by DMC Firewall!