Home

Wat is VOIP

VoIP staat voor Voice over IP. VOIP van CTI Solutions biedt u de beste oplossing voor (hosted) internet telefonie , voor standaard en maatwerkoplossingen voor uw telefonievraagstukken bieden bij hosted en op locatie oplossingn. Met A kwaliteit maar wel tegen zeer gunstige tarieven.
Wij leveren hosted en on premise oplossingen om tegemoet te komen aan uw telefonie wensen.
Op zoek naar een oplossing voor het vervangen van uw analoge (ISDN) telefoonlijnen?

Lees verder
 

CTI HOSTED SMS

 

Binnen een minuut een sms bericht afleveren bij honderden werknemers met CTI Hosted SMS.
Ideaal voor berichtgeving van calamiteiten, rooster wijzigingen, automatische alarmeringen of ‘’No Show’’ diensten. New CTI Solutions is gespecialiseerd in op maat sms oplossingen voor zowel grote als kleine bedrijven/instellingen. CTI Hosted sms wordt al gebruikt door gemeenten, ziekenhuizen, geldtransporteurs en de brandweer.

Lees verder
 

Unified Communications

Samenvoegen van berichtenstromenTegenwoordig zijn er steeds meer verschillende soorten van communicatie binnen een bedrijf. Denk aan email, vaste werk telefoons, prive telefoons, mobiele telefoons,fax en internet.

Esnatech is een UC(unified communications) cliënt die er voor
zorgt dat al deze soorten van communicatie naadloos met elkaar samen werken. U en uw werknemers zullen vaak op
verschillende plaatsen bereikbaar zijn. Esnatech zorgt dat het altijd duidelijk is wie waar is.
U kunt dus kostbare tijd besparen omdat het altijd direct duidelijk is of en waar iemand bereikbaar is binnen uw bedrijf. 

 

Een passende telefonie oplossing

Op zoek naar een passende oplossing voor Telefonie / SMS of Maatwerk voor bedrijfsapplicatie?

CTIVOIP  gevestigd te Ridderkerk is opgericht in 1999. Wij bieden oplossingen op het gebied van hosted voice, sms en maatwerk oplossingen voor diverse bedrijfsapplicaties.

Op zoek naar een degelijke stabiel oplossinge als vervanging voor uw ISDN lijnen en of faxoplossing bied CTIVOIP de juiste (trunk) lijnen

CTIVOiP streeft ernaar voor elke situatie juist de oplossing te bieden die, gelet op de investerings- mogelijkheden en de verlangde toepasbaarheid, het beste in de organisatie van de opdrachtgever past. Om dit te verwezenlijken wordt bij de ontwikkeling van de oplossingen zowel gebruik gemaakt van standaardsoftware en maatwerk.

Vervangen van ISDN, wij leveren hosted FAX en VOIP trunks die uitermate geschikt zijn voor telefonie maar zeker ook voor FAX transport (T38)

CTIVOIP levert modulaire oplossingen. U investeerd slechts in de oplossing die u nodig heeft maar bent ondertussen verzekerd van een passende en schaalbare oplossing die met uw organisatie en de wensen en eisen van de gebruikers mee kunnen groeien.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd